English English Français Deutsch

Agenda

Nieuws

[Meer nieuws]

[Inschrijven...]

 

Nieuwsbrieven

Contact

 
DPO Accountants en belastingconsulenten
Tel +32 (9) 255.50.94
Fax +32 (9) 255.50.95
@. accountant(at)dpo(dot)be
 

DPO Bedrijfsrevisoren
Tel +32 (9) 255.50.96
Fax +32 (9) 255.50.87
@. revisor(at)dpo(dot)be
 

Kantoren en parking
Gentstraat 337
9041 Gent (Oostakker)

[Meer info en route]

 

31 mei 2017: R4 Kennedylaan/Langerbruggestraat in Oostakker open voor alle verkeer!

Zowel de brug over de R4 gaat open voor het verkeer in beide richtingen als alle op- en afritten vanaf woensdagavond 31 mei. Er zijn nog een paar afwerkingen, maar zonder hinder voor het verkeer!

Dankuwel!

Het heeft anderhalf jaar geduurd maar nu is het eindelijk zover. Wij willen u uitdrukkelijk bedanken voor uw geduld en begrip tijdens deze werken. Opgelet! In Oostakker zijn wel nog andere kleinere werken aan de gang.

 


Wie zijn we?


DPO is een dienstverlenende organisatie van accountants, belastingconsulenten, boekhouders, fiscalisten, juristen en bedrijfsrevisoren, die reeds vele jaren een betrouwbare partner is voor tal van ondernemingen, vrije beroepers en andere organisaties. Ons bedrijf bestaat uit twee divisies, namelijk DPO Accountants en Belastingconsulenten en DPO Bedrijfsrevisoren.

 

Wij staan garant voor kwaliteitsvol maatwerk in verschillende domeinen in alle onafhankelijkheid. De cliënt staat bij ons centraal om zo optimaal tegemoet te komen aan zijn wensen en behoeften.

 

Meer weten over ons?

 

Wat doen we?


Boekhouding

DPO ondersteunt u en uw onderneming bij het voeren van de volledige boekhouding en alle fiscale formaliteiten, zowel als beginnend zelfstandige of als ervaren ondernemer.

Wij assisteren werkgevers bij hun loonberekeningen en die van hun medewerkers en de verplichte sociale en fiscale formaliteiten in elke fase van de arbeidsrelatie.
[Meer...]

Accountancy

DPO is uw persoonlijke coach als startende onderneming. We werken samen een gedetailleerd business en financieel plan uit, en verzorgen de administratieve formaliteiten bij de opstart.

Nadien zijn wij de bevoorrechte adviseurs van uw onderneming. De gegevens uit de boekhouding worden opgenomen in eenvoudige en overzichtelijke rapporten, die wij bespreken, analyseren en interpreteren om pro-actief informatie te bekomen die nuttig kan zijn voor uw toekomst.

Een (al dan niet familiale) overdracht of overname van een onderneming is een complex proces dat zeer goed moet voorbereid worden. DPO begeleidt u in het volledige overnametraject of delen ervan en kan het centrale aanspreekpunt zijn voor de diverse specialisten, zoals bedrijfsrevisoren, juristen, advocaten, bankiers, ...
[Meer...]

Advies

In elke levensfase van uw onderneming, bieden wij u efficiënte, praktische en op maat gemaakte oplossingen voor al uw vragen inzake personenbelasting, vennootschapsbelasting, BTW en diverse juridische materies. Voor een goede vermogensplanning en successieplanning, die beantwoorden aan uw persoonlijke behoeften en wensen, kan u ook bij ons terecht.
[Meer...]

Audit

DPO is eveneens een auditkantoor gespecialiseerd in commissarismandaten en in een brede waaier van controleopdrachten, zoals audit en advies bij fusies en overnames (due diligence), wettelijke controleopdrachten zoals inbreng in natura, quasi-inbreng, omzettingen van vennootschappen, fusies en splitsingen van vennootschappen, wijziging maatschappelijk doel, vereffeningsverslagen, beperking voorkeurrecht, uitgifte aandelen beneden fractiewaarde, interim dividenden, …
[Meer...]